Termeni si conditii

Baloane Party

 1. Identificare comerciantului online

  Serviciul www.baloaneparty.ro este oferit de S.C. BALOANE PARTY STARS S.R.L., J29/686/2014, CUIRO33150993, Cont:RO31INGB0000999905773405 deschis la ING BANK NV, Tel. 0733 966 046; Mail contact@baloaneparty.ro , Adresa Piata Mihai Viteazul nr. 1,Ploiesti, Prahova

II. Despre  www.baloaneparty.ro

www.baloaneparty.ro  este un serviciu de comert electronic / comert online / prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon sau direct in magazin.
Produsele comercializate de S.C. BALOANE PARTY S.R.L. sunt produse noi.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.BaloanePartY.RO, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis de dvs. prin e-mail sau furnizat de dvs. prin orice alta modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale) apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite numanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.Baloane Party.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, irevocabila si neexclusiva a hiperlink-urilor catre pagina de index a www.Baloane Party.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.Baloane Party.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva.
Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuala va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail contact@baloaneparty.ro .

 1. Inregistrarea ca utilizator
  Site-ul www.BaloanePartY.RO poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.BaloaneParty.ro,trimiterea sms-urilor informative sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor si conditiilor de utlizare a www.BaloanePartY.RO  si a Politicii de confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
  Intrucat prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le cititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.Baloane Party.ro. Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.
  www.Baloane Party.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie.
 2. Datele personale / Politica de confidentialitate
  Prin inregistrarea ca utilizator al www.BaloanePartY.RO va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, numar telefon care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.BaloanePartY.RO si prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.BaloanePartY.RO va trebui sa ne comunicati o adresa de email valida, precum si alte date legate de dvs. Pentru a primi sms-uri informative legate de comenzile dumneavoastra, trebuie sa ne furnizati un numar de telefon valid.
 3. Procedura de cumparare
  Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.BaloanePartY.RO este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
  – identificarea si alegerea produselor
  – inregistrarea dvs. ca utilizator al www.BaloanePartY.RO
  – efectuarea platii produselor
  Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, si, daca este cazul, pretul livrarii.
  Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.BaloanePartY.RO sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati datele beneficiarului asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte. In cazul in care nu ne puteti furniza adresa completa sau numele complet, va rugam sa ne anuntati telefonic sau prin email. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de lipsa datelor complete.

Conform noilor reglementari legal, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, incepand cu 01.10.2016 toate facturile trebuie sa contina toate datele de identificare, astfel clientul este obligat sa completeze toate campurile obligatorii din pagina de comanda avand optiunea sa bifeze daca doreste ca datele de livrare sa fie preluate ca date de facturare.

VII. Cum cumpar

VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.BaloanePartY.RO reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VII.2. Reduceri aplicate produselor

Reducerile primite prin intermediul voucherelor sunt aplicabile doar produselor marca proprie (buchete de baloane). Acestea nu se mai pot aplica dulciurilor, sampaniilor, jucariilor, accesoriilor (vaze, cosuri, ambalaje), donatiilor si taxei de transport. De asemenea, reducerile nu mai sunt aplicabile si produselor care detin livrare internationala.

VII.3. Modalitati de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: online cu cardul, transfer bancar/ordin de plata, sau numerar. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ ordin de plata, urmatoarea fereastra va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi. Daca ati ales sa platiti numerar/cash, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile necesare pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului curierului.

VIII. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pot pune intrebari, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora:
– nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale;
– nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de “spam”.
In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.Baloane Party.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.Baloane Party.ro, transmiteti (in afara cazurilor in care Societatea indica altfel), drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.BaloanePartY.RO, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati, ca materialele postate nu violeaza niciuna din conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.BaloanePartY.RO
www.BaloanePartY.RO are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site www.BaloanePartY.RO nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site www.BaloanePartY.RO are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

 1. Forta majora
  www.BaloanePartY.RO, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.Baloane Party.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.Baloane Party.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.Baloane Party.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.Baloane Party.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.
 2. Publicitatea
  www.Baloane Party.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.Baloane Party.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.
 3. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
  www.Baloane Party.ro respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: contact@baloaneparty.ro sau sa ne contactati la numerele de telefon afisate la capitolul contact din prezentul contract.

XII. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de societate prin intermediul www.Baloane Party.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere la Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Termenii si conditiile www.Baloane Party.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. BALOANE PARTY BALOANE PARTY S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Ploiesti.

XIII. Prezentarea ofertei

S.C. BALOANE PARTY STARS S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.Baloane Party.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.Baloane Party.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Anumite fotografii de pe site-ul www.Baloane Party.ro sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs.

XIV. Sfaturi pentru ingrijirea a baloanelor

REGULI DE UMFLARE SI FOLOSIRE A BALOANELOR

 • Baloanele comercializate de Baloane Party Stars si produse de cei mai mari furnizori din lume ( Amscan – SUA, Qualatex – SUA, Gemar – Italia ) prezinta o calitate deosebita si detin toate certificarile corespunzator cerintelor Uniunii Europene.
 • Baloanele sunt produse fragile si trebuie manevrate cu atentie sporita pentru a pastra calitatile acestora intacte. Este recomandata umflarea acestora cu aer sau heliu.
 • Depozitarea in conditii nefavorabile dauneaza si deformeaza baloanele, acestea pierzandu-si calitatile.
 • Este interzisa apropierea baloanelor de produse ascutite (cutit, foarfeca etc.), produse cu o temperatura ridicata (calorifer, bec, lumanare, foc etc.) si expunerea acestora in conditii nefavorabile din punct de vedere al curateniei (praf, substante de curatare toxice etc.), al umiditatii si al temperaturilor scazute/ridicate.
 • Baloanele din latex, folie si heliul din interiorul balonului sunt extrem de sensibile la interactiunea cu un alt mediu/produs. Baloanele folie umflate cu heliu isi pierd temporar calitatile fizice cand interactioneaza cu temperaturi scazute (heliul se condenseaza si balonul capata un efect de dezumflare pana cand se revine la o temperatura normala) si cu temperaturi ridicate (invers fata de temperaturile scazute – baloanele se umfla pana se sparg daca sunt umflate prea mult).
 • Baloanele umflate cu aer sau cu heliu se transporta cu atentie sporita intr-un mediu propice pentru ca materialul balonului sa ramana intact.
 • Nu este recomandata pozitionarea baloanelor latex si folie in soare, vant, ploaie, ninsoare.
 • Nu este recomandata apasarea, strangerea, lovirea baloanelor latex si folie in exces
 • Baloanele isi pierd absolut orice garantie daca nu indeplinesc conditiile de mai sus (2-6).
 1. Dreptul de retur

Conform OUG 34/2014, baloanele umflate constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.
Jucăriile sau vazele și alte produse neperisabile comercializate de Baloane Party STARS se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denuntare si retur:

 • Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, baloanele umflate si dulciurile nu se pot returna.
 • Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Piata Mihai Viteazul nr 1 Ploiesti, Prahova, prin orice curier doriti.
 • Transportul coletului de retur nu va fi platit de catre www.Baloane Party.ro.
 • In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.
 • Coletul trebuie trimis la sediul Baloane Party.ro in maxim 14 zile calendaristicedin momentul primirii comenzii.
 • Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristicede la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristicetrec de la ultima care a fost primita).
 • În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristicede la data intrării în posesia fizică a produsului.

XVI. Garantia de conformitate

Raspunderea www.Baloane Party.ro pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 zile de la livrarea produselor.

Baloane Party STARS SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

 1. a) produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat ca mostră sau model;
 2. b) produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpă