🎉Vezi portofoliul nostru!

0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

BALOANE PENTRU PETRECERI

De la petreceri pentru bebelusi până la petreceri pentru copii  avem baloane care se potrivesc tuturor sărbătorilor!

Cum functioneaza?

Avem o gamă largă de baloane disponibile pentru a fi marcate pentru a se potrivi evenimentului tău Oferim toate stilurile de branding, indiferent dacă acesta este balonul tradițional de petrecere sau încorporat într-o instalație mare. Echipa noastră va lucra cu dvs. la culori, stiluri și la modul cel mai bun de a vă aduce viziunea la viață. Tu alegi culorile, noi aducem magia!

Ce zone acoperim?

Avem sediul în Ploiesti, cele mai populare locații de nuntă fiind situate în Bucuresti, Ploiesti, Campina, Snagov și Brasov. Cu toate acestea, dacă dvs. sau locația dvs. sunteți mai departe, călătorim in toata tara de mai multe ori pe an pentru a duce magia Baloane Party si în alte localitati!

De cat timp avem nevoie?

Perioada noastră de timp depinde de ceea ce instalăm și de câte baloane de marcă aveți nevoie. Apreciem termenele limită strânse care pot fi stabilite în jurul evenimentelor corporative și încercăm întotdeauna să lucrăm în cadrul acestora. Putem discuta orele cu dvs. după ce aflăm mai multe detalii.

Contacteaza Baloane Party

Piața Mihai Viteazul (in sensul giratoriu) Nr. 1, Ploiesti, Prahova
Telefon: 0733 966 046

Despre Baloane Party

Noi, echipa Baloaneparty.ro, ştim sigur că planificarea și organizarea, până în cele mai mici detalii, îți vor garanta succesul unui eveniment memorabil!

Înființată de trei prieteni creativi cu o pasiune pentru lucruri frumoase, BaloaneParty.ro s-a dezvoltat mai mult decât ne-am fi imaginat vreodată, de la petreceri exclusiviste, la petreceri in gradina, realizate toate cu aceiasi atentie la detalii si daruire.