Detalii Pachete

Baloanele noastre

Pachetul nostru cu baloane sosește umflat cu heliu/aer, așa că pregateste pentru a savura instantaneu doza de bucurie pe care ti-o creaza, nu mai este nevoie să-ți aprovizionezi propriile recipiente cu heliu! Baloanele noastre sunt cele mai bune dintre cele mai bune, așa că vor rezista până la 5 zile, recordul fiind de 4 săptămâni. Consultați secțiunea noastră de sfaturi și trucuri pentru detalii despre cum să profitați la maximum de baloanele dvs.

Mesaj cadou

Indiferent dacă baloanele sunt pentru a face propriile sărbători să fie mai distractive, fie că sunt trimise ca un cadou unei persoane dragi, oferim un mesaj personalizat gratuit pe care îl puteți introduce la observatii in comanda.. Etichetele noastre cadou sunt atașate cu o panglică din satin de greutatea balonului dvs., făcându-le cadoul perfect indiferent de ocazie.

Dimensiunea balonului într-o cutie

Baloanele noastre cu folie supershape variază de la 55 – 100 cm, baloanele folie stelute insotitoare 45 cm, iar mini-baloanele noastre sunt de 15 cm fiecare.

Ambalare baloanelor în cutie

Pachetul nostru cu baloane umflate este trimis într-o cutie mare de carton, care este concepută mai degrabă pentru transport decât pentru a fi o cutie de cadou.

Cutiile cu baloane au o înălțime care variaza  1,75 m.

Promisiunea Baloane Party Stars

Datorită faptului că baloanele sunt perisabile, ocazional se pot deteriora în timpul transportului, totuși, promitem să facem tot ce putem pentru a le trimite in siguranta catre dvs.

Baloanele dumneavoastră sunt umflate cu o zi înainte de data de livrare aleasă și sunt lăsate timp de 2-4 ore înainte de a fi ambalate, ceea ce înseamnă că echipa poate verifica orice baloane defecte și le poate înlocui în consecință. 

Având în vedere acest lucru, vă recomandăm să primiți baloanele cu o zi înainte de orice sărbătoare, dacă se întâmplă cel mai rău, avem timp să vă rezolvam situatia aparuta.. Orice problemă legată de comanda dvs., contactați echipa noastră de asistență pentru clienți prin e-mail și vom fi mai mult decât bucuroși să raspundem.