Despre Noi

Noi, echipa Baloaneparty.ro, ştim sigur că planificarea și organizarea, până în cele mai mici detalii, îți vor garanta succesul unui eveniment memorabil!

Înființată de trei prieteni creativi cu o pasiune pentru lucruri frumoase, BaloaneParty.ro s-a dezvoltat mai mult decât ne-am fi imaginat vreodată, de la petreceri exclusiviste, la petreceri in gradina, realizate toate cu aceiasi atentie la detalii si daruire.

Dacă credeți că baloanele sunt doar pentru petreceri de copii, gândiți-vă din nou. Cristina, Georgiana si Adriana arunca “pulbere magica” peste baloane simple, transformându-le în cel mai bun accesoriu, indiferent de ocazie. Baloanele noastre sunt mari sau mici, rotunde sau stelute, îndrăznețe și frumoase, perfecte pentru evenimente, lansari de produse, diverse aniversari!

Articole magice de amuzament, seturi pentru petreceri şi colecţii cu personaje preferate complete pentru organizarea evenimentului tău, costume şi costumaţii de petrecere(coifuri, pălării, măşti, suflători) desprinse din poveştiştile din desenele tale animate preferate, party cutii surpriză, cadouri inedite pentru copilul tău şi persoana iubită, mii de baloane special create pentru tematica pe care ţi-o doreşti, aranjamente din baloane pentru ocazii speciale (baloane pentru proaspata mamica, baloane pentru botez, baloane pentru nunta si tot felul de ocazii).

Party with our contribution – echipa noastră de profesionişti in petreceri happy, decorează locaţia evenimentului tău.

Ţi-am pregătit decoruri, ornamente, lumini, artificii metalizate de diferite dimensiuni (de la 12cm la 30cm), fântâni de tort inspirate din universul magic al personajelor tale preferate (Mickey, Tweety, Tom & Jerry şi nu numai), fântâni de tort cu flacăra colorată (albastră, galbenă, roşie, roz, verde) sau fântâni de tort muzicale, tunuri de confetti electrice şi cu aer comprimat, lumânări festive şi aniversare, invitaţii personalizate pentru lansarea de brand si de produs şi chiar mărturii special create pentru cel mai important eveniment din viaţa ta.

Party you’re self

În orice situaţie, fie vorba despre nunta ta, lansarea unui nou produs, deschiderea unui magazin sau petrecerea celui mic, te sprijinim să îţi amenajezi decorul pentru evenimentului tău. Nu putem ajunge noi in locatia ta? Magazinul nostru online îţi pune la dispoziţie: butelii cu heliu (5 litri, 10 litri, 14 litri, butelii de unică folosinţă) pentru a umfla singur baloanele achizitionate iar cu atenta consiliere a noastre vei realiza singur propriul decor de poveste .

We party with

www.BaloanePartY.RO este mult mai mult decât o afacere pentru noi. Ne descurcăm greu cu atâtea idei noi, uneori nu putem ține pasul cu noi înșine. În fiecare zi, cererile neobișnuite și minunate ne inspiră să dezvoltăm noi produse care îi fac pe oameni să zâmbească.

În prezent, avem o echipă incredibilă specializata pe structuri din baloane, decoruri cu personaje de poveste, cutii cu surprize care pot surprinde si bucura de la cei mici pana la cei mari. Cerul este literalmente limita pentru www.BaloanePartY.RO.