🎉Vezi portofoliul nostru!

0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

Home Magazin Decoruri livrate local Tavane baloane heliu

Tavane baloane heliu

Baloanele noastre de tavan pentru ziua de naștere ajung umflate la tine acasă, gata pentru a fi savurate instantaneu. Formele, textura si culorile baloanelor cu heliu care iti pot decora tavanul incăperii in care vrei să te simti ca o printesă sunt variate.

Magazinul de petreceri Baloane Party Stars are sediul în Ploiesti și este disponibil pentru ridicarea sau livrarea comenzilor de luni pana duminica – suntem echipa ta!

Showing 1 – 15 of 20 results

Reduceri!

BALOANE CU HELIU CROMATE ROSU AURIU

Atrage atentia la petrecerea ta cu un tavan plin de baloane cu heliu CROMATE ROSU AURIU sosesc umflate și gata de petrecere, direct la ușa ta. Pachetul nostru de baloane din latex cu heliu CROMATE ROSU AURIU include  25 de baloane umflate. Indiferent dacă le ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., trebuie pur și simplu să le scoateți din geantă și apoi sunt gata pentru a fi savurate instantaneu. Baloane heliu de tavan CROMATE ROSU AURIU - 25 buc. Surprinde-ți invitații cu cele mai frumoase baloane latex cu heliu. Sărbătoritul se va simți ca o SUPER VEDETĂ!
250,00 lei
Reduceri!

BALOANE CU HELIU CURCUBEU PASTEL

Atrage atentia la petrecerea ta cu un tavan plin de baloane cu heliu curcubeu pastel sosesc umflate și gata de petrecere, direct la ușa ta. Pachetul nostru de baloane din latex cu heliu curcubeu pastel include  25 de baloane umflate. Indiferent dacă le ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., trebuie pur și simplu să le scoateți din geantă și apoi sunt gata pentru a fi savurate instantaneu. Baloane heliu de tavan curcubeu pastel - 25 buc. Surprinde-ți invitații cu cele mai frumoase baloane latex cu heliu. Sărbătoritul se va simți ca o SUPER VEDETĂ!
250,00 lei
Reduceri!

BALOANE CU HELIU MENTA ROZ

Atrage atentia la petrecerea ta cu un tavan plin de baloane cu heliu menta roz umflate și gata de petrecere, direct la ușa ta. Pachetul nostru de baloane din latex cu heliu menta roz include  25 de baloane umflate. Indiferent dacă le ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., trebuie pur și simplu să le scoateți din geantă și apoi sunt gata pentru a fi savurate instantaneu. Baloane heliu de tavan menta roz- 25 buc. Surprinde-ți invitații cu cele mai frumoase baloane latex cu heliu. Sărbătoritul se va simți ca o SUPER VEDETĂ!
250,00 lei
Reduceri!

BALOANE CU HELIU ROSU & ROZ

Atrage atentia la petrecerea ta cu un tavan plin de baloane cu heliu rosu si roz sosesc umflate și gata de petrecere, direct la ușa ta. Pachetul nostru de baloane din latex cu heliu rosu si roz include  25 de baloane umflate. Indiferent dacă le ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., trebuie pur și simplu să le scoateți din geantă și apoi sunt gata pentru a fi savurate instantaneu. Baloane heliu de tavan rosu si roz - 25 buc. Surprinde-ți invitații cu cele mai frumoase baloane latex cu heliu. Sărbătoritul se va simți ca o SUPER VEDETĂ!
250,00 lei
Reduceri!

BALOANE CU HELIU TEMATICA CRACIUN

Atrage atentia la petrecerea ta cu un tavan plin de baloane cu heliu tematica Craciun umflate și gata de petrecere, direct la ușa ta. Pachetul nostru de baloane din latex cu heliu tematica Craciun include  25 de baloane umflate. Indiferent dacă le ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., trebuie pur și simplu să le scoateți din geantă și apoi sunt gata pentru a fi savurate instantaneu. Baloane heliu de tavan tematica Craciun- 25 buc. Surprinde-ți invitații cu cele mai frumoase baloane latex cu heliu. Sărbătoritul se va simți ca o SUPER VEDETĂ!
200,00 lei
Reduceri!

BALOANE CU HELIU TEMATICA FLAMINGO

Atrage atentia la petrecerea ta cu un tavan plin de baloane cu heliu tematica Flamingo umflate și gata de petrecere, direct la ușa ta. Pachetul nostru de baloane din latex cu heliu tematica Flamingo include  25 de baloane umflate. Indiferent dacă le ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., trebuie pur și simplu să le scoateți din geantă și apoi sunt gata pentru a fi savurate instantaneu. Baloane heliu de tavan tematica Flamingo - 25 buc. Surprinde-ți invitații cu cele mai frumoase baloane latex cu heliu. Sărbătoritul se va simți ca o SUPER VEDETĂ!
250,00 lei
Reduceri!

BALOANE CU HELIU TEMATICA GLITZ & GLAM

Atrage atentia la petrecerea ta cu un tavan plin de baloane cu heliu tematica Glitz & Glam umflate și gata de petrecere, direct la ușa ta. Pachetul nostru de baloane din latex cu heliu tematica Glitz & Glam include  25 de baloane umflate. Indiferent dacă le ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., trebuie pur și simplu să le scoateți din geantă și apoi sunt gata pentru a fi savurate instantaneu. Baloane heliu de tavan tematica Glitz & Glam - 25 buc. Surprinde-ți invitații cu cele mai frumoase baloane latex cu heliu. Sărbătoritul se va simți ca o SUPER VEDETĂ!
250,00 lei
Reduceri!

BALOANE CU HELIU TEMATICA SUPEREROU

Atrage atentia la petrecerea ta cu un tavan plin de baloane cu heliu tematica Supererou umflate și gata de petrecere, direct la ușa ta. Pachetul nostru de baloane din latex cu heliu tematica Supererou include  25 de baloane umflate. Indiferent dacă le ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., trebuie pur și simplu să le scoateți din geantă și apoi sunt gata pentru a fi savurate instantaneu. Baloane heliu de tavan tematica Supererou - 25 buc. Surprinde-ți invitații cu cele mai frumoase baloane latex cu heliu. Sărbătoritul se va simți ca o SUPER VEDETĂ!
250,00 lei
Reduceri!

BALOANE FOLIE CU HELIU INIMI ROSII

Atrage atentia la petrecerea ta cu un tavan plin de baloane CU HELIU din folie cin forma de inima de culoare rosie, ele sosesc umflate și gata de petrecere, direct la ușa ta. Pachetul nostru de baloane din folie cu heliu Valentine's day SURPRIZA include  11 buc. folii de baloane inima rosie umflate. Indiferent dacă le ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., trebuie pur și simplu să le scoateți din geantă și apoi sunt gata pentru a fi savurate instantaneu. Baloane heliu de tavan Valentine's day SURPRIZA - 11buc. de  baloane inima din folie umflate Surprinde-ți invitații cu cele mai frumoase baloane folie cu heliu. Dragostea o să pluteasca in incăpere!!
300,00 lei
Reduceri!

BALOANE FOLIE CU HELIU Valentine's day SURPRIZA

Atrage atentia la petrecerea ta cu un tavan plin de baloane folie cu heliu Valentine's day SURPRIZA sosesc umflate și gata de petrecere, direct la ușa ta. Pachetul nostru de baloane din folie cu heliu Valentine's day SURPRIZA include  11 buc. folii de baloane inima umflate. Indiferent dacă le ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., trebuie pur și simplu să le scoateți din geantă și apoi sunt gata pentru a fi savurate instantaneu. Baloane heliu de tavan Valentine's day SURPRIZA - 11buc. de  baloane inima din folie umflate Surprinde-ți invitații cu cele mai frumoase baloane folie cu heliu. Dragostea o să pluteasca in incăpere!!
300,00 lei

Baloane folie ininma cu heliu curcubeu

Personalizeaza petrecerea cu un tavan plin de baloane FOLIE Rose Gold Blush Heart care sosesc umflate și gata de petrecere, direct la ușa ta. Pachetul nostru de baloane de tavan inimi folii cu heliu Rose Gold Blush Heart include 12 baloane umflate. Indiferent dacă le ridicati de la magazinul nostru sau le primiți umflate la ușa dvs., trebuie pur și simplu să le scoateți din geantă și apoi sunt gata pentru a fi savurate instantaneu. Surprinde-ți invitații cu cele mai frumoase baloane latex cu heliu. Sărbătoritul se va simți ca o SUPER VEDETĂ!
350,00 lei
Reduceri!

BALOANE HELIU ALB ARGINTIU ICE DISCO

Atrage atentia la petrecerea ta cu un tavan plin de baloane cu heliu ALB ARGINTIU ICE DISCO sosesc umflate și gata de petrecere, direct la ușa ta. Pachetul nostru de baloane din latex cu heliu ALB ARGINTIU ICE DISCO include  25 de baloane umflate. Indiferent dacă le ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., trebuie pur și simplu să le scoateți din geantă și apoi sunt gata pentru a fi savurate instantaneu. Baloane heliu de tavan ALB ARGINTIU ICE DISCO - 25 buc. Surprinde-ți invitații cu cele mai frumoase baloane latex cu heliu. Sărbătoritul se va simți ca o SUPER VEDETĂ!
250,00 lei
Reduceri!

BALOANE HELIU CROMATE MENTA

Atrage atentia la petrecerea ta cu un tavan plin de baloane cu heliu cromate menta sosesc umflate și gata de petrecere, direct la ușa ta. Pachetul nostru de baloane din latex cu heliu cromate menta include  25 de baloane umflate. Indiferent dacă le ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., trebuie pur și simplu să le scoateți din geantă și apoi sunt gata pentru a fi savurate instantaneu. Baloane heliu de tavan cromate menta - 25 buc. Surprinde-ți invitații cu cele mai frumoase baloane latex cu heliu. Sărbătoritul se va simți ca o SUPER VEDETĂ!
250,00 lei
Reduceri!

BALOANE HELIU DE TAVAN CROM CREM

Atrage atentia la petrecerea ta cu un tavan plin de baloane cu heliu CROMATE sosesc umflate și gata de petrecere, direct la ușa ta. Pachetul nostru de baloane din latex cu heliu CROMATE  include  25 de baloane umflate. Indiferent dacă le ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., trebuie pur și simplu să le scoateți din geantă și apoi sunt gata pentru a fi savurate instantaneu. Baloane heliu pe tavan crom crem - 25 buc. Surprinde-ți invitații cu cele mai frumoase baloane latex cu heliu. Sărbătoritul se va simți ca o SUPER VEDETĂ!
250,00 lei
Reduceri!

BALOANE HELIU DE TAVAN CROM TURCOAZ

Atrage atentia la petrecerea ta cu un tavan plin de baloane cu heliu CROM TURCOAZ sosesc umflate și gata de petrecere, direct la ușa ta. Pachetul nostru de baloane din latex cu heliu CROM TURCOAZ include  25 de baloane umflate. Indiferent dacă le ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., trebuie pur și simplu să le scoateți din geantă și apoi sunt gata pentru a fi savurate instantaneu. Baloane heliu pe tavan CROM TURCOAZ - 25 buc. Surprinde-ți invitații cu cele mai frumoase baloane latex cu heliu. Sărbătoritul se va simți ca o SUPER VEDETĂ!
250,00 lei