🎉Vezi portofoliul nostru!

0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

Home Magazin Decoruri livrate local Ghirlande cu baloane

Ghirlande cu baloane

Showing 1 – 15 of 24 results

Reduceri!

GHIRLANDA DE BALOANE BLUE LAGOON

Faceți din aceasta o sărbătoare de amintit cu o ghirlandă epică de baloane de 2 m în superba noastră paletă de culori Blue Lagoon. Norii noștri de baloane umflați sunt gata să fie ridicați de la magazinul nostru din Ploiesti sau livrați prin intermediul unui șofer Baloane Party Stars, direct la ușa dumneavoastră! Pur și simplu desfaceți ghirlanda și plasați-o unde doriți! Citiți sfaturile și trucurile noastre pentru mai multe informații.
250,00 lei
Reduceri!

GHIRLANDA DE BALOANE DISCO

Ești gata să-ți duci petrecerea Disco la următorul nivel? Atunci ghirlanda noastră de baloane disco de gheață vă va transforma spatiul de petrecere într-o discoteca animata în cel mai scurt timp! Ghirlanda noastră de baloane Disco gata făcută va adăuga cu siguranță factorul wow, indiferent de motivul dvs. de sărbătoare! O ghirlandă de baloane cu tema discotecă de 2 m de spectacol va fi livrată gata făcută direct la ușa dvs. la o dată la alegerea dvs.
250,00 lei
Reduceri!

GHIRLANDA DE BALOANE SI FLORI IN COMBINATII DE CULORI

Faceți din orice o sărbătoare cu amintiri superbe, cu originala ghirlandă de baloane de 2 m asortata cu flori de mătase în frumoase palete de culori. Solicitați unui șofer Baloane Party Stars să vă livreze ghirlanda direct la ușă sau veniți să o ridicați de la studioul nostru din Ploiesti.
300,00 lei
Reduceri!

GHIRLANDA DE BALOANE BABY BLUE 2m

Faceți din orice sărbătoare o amintire cu o ghirlandă din baloane de 2 m în superba noastră paletă de culori Baby Blue. Norii noștri de baloane umflați sunt gata să fie ridicați de la magazinul nostru Party Center din Ploiesti sau livrați prin intermediul unui șofer Baloane Party, direct la ușa dumneavoastră! Pur și simplu ridicati ghirlanda și pozitionati-o unde doriți! Citiți sfaturile și trucurile noastre pentru mai multe informații.
 
150,00 lei
Reduceri!

GHIRLANDA DE BALOANE BABY ROZ 2m

Faceți din orice sărbătoare o amintire cu o ghirlandă din baloane de 2 m în superba noastră paletă de culori Baby Pink. Norii noștri de baloane umflați sunt gata să fie ridicați de la magazinul nostru Party Center din Ploiesti sau livrați prin intermediul unui șofer Baloane Party, direct la ușa dumneavoastră! Pur și simplu ridicati ghirlanda și pozitionati-o unde doriți! Citiți sfaturile și trucurile noastre pentru mai multe informații.
 
150,00 lei
Reduceri!

GHIRLANDA DE BALOANE BABY SHOWER

Sunteți gata să vă duceți Baby Shower la următorul nivel? Atunci ghirlanda noastră de baloane neutre pentru baby shower este exact ceea ce aveți nevoie! Ghirlanda noastră de baloane Neutral Baby Shower gata făcută va adăuga cu siguranță factorul wow, indiferent de motivul tău de sărbătoare! O ghirlandă de baloane neutre de 2 m pentru Baby Shower va fi livrată gata făcută direct la ușa dumneavoastră, la data la alegerea dvs.
250,00 lei
Reduceri!

GHIRLANDA DE BALOANE BEBE PASTEL

Faceți din orice sărbătoare o amintire cu o ghirlandă din baloane de 2 m în superba noastră paletă de culori Bebe Pastel. Norii noștri de baloane umflați sunt gata să fie ridicați de la magazinul nostru Party Center din Ploiesti sau livrați prin intermediul unui șofer Baloane Party, direct la ușa dumneavoastră! Pur și simplu ridicati ghirlanda și pozitionati-o unde doriți! Citiți sfaturile și trucurile noastre pentru mai multe informații.
 
150,00 lei
Reduceri!

GHIRLANDA DE BALOANE CU FOLII ZANE SI FLUTURI, 2m

Ești gata să duci petrecerea ta cu tematica Zâna Fluture la următorul nivel? Atunci, ghirlanda noastră de baloane cu zâne bune este biletul pentru a vă transforma locul petrecerii într-un tărâm al minunilor! Ghirlanda noastră de baloane gata făcută cu zâne și fluture va adăuga cu siguranță factorul wow, indiferent de motivul tău de sărbătoare! O ghirlandă de baloane cu tematică Fluture Zână de 2 m va fi livrată gata făcută direct la ușa ta, la o dată la alegerea ta.
 
250,00 lei
Reduceri!

GHIRLANDA DE BALOANE CURCUBEU PASTEL

Faceți din orice sărbătoare o amintire cu o ghirlandă din baloane de 2 m în superba noastră paletă de culori Curcubeu Pastel. Norii noștri de baloane umflați sunt gata să fie ridicați de la magazinul nostru Party Center din Ploiesti sau livrați prin intermediul unui șofer Baloane Party, direct la ușa dumneavoastră! Pur și simplu ridicati ghirlanda și pozitionati-o unde doriți! Citiți sfaturile și trucurile noastre pentru mai multe informații.
 
150,00 lei
Reduceri!

GHIRLANDA DE BALOANE DINOZAURI

Faceți din aceasta o sărbătoare de amintit cu o ghirlandă epică de baloane de 2 m în superba noastră paletă de culori Dino-Mite Dinosaur. Solicitați unui șofer BAloane Party Stars să vă livreze ghirlanda direct la ușă sau veniți să o ridicați de la studioul nostru din Ploiesti. Pur și simplu desfaceți ghirlanda de dinozauri Dino-Mite și plasați-o unde doriți! Citiți sfaturile și trucurile noastre pentru mai multe informații.
250,00 lei
Reduceri!

GHIRLANDA DE BALOANE ELEGANTE METALICE

Faceți din orice sărbătoare o amintire cu o ghirlandă din baloane de 2 m în superba noastră paletă de culori Elegante Metalice. Norii noștri de baloane umflați sunt gata să fie ridicați de la magazinul nostru Party Center din Ploiesti sau livrați prin intermediul unui șofer Baloane Party, direct la ușa dumneavoastră! Pur și simplu ridicati ghirlanda și pozitionati-o unde doriți! Citiți sfaturile și trucurile noastre pentru mai multe informații.
 
200,00 lei
Reduceri!

GHIRLANDA DE BALOANE FERMA ANIMALELOR

Ești gata să-ți duci petrecerea cu tematica LA FERMA la următorul nivel? Atunci ghirlanda noastră de baloane cu vacuta, tractor este decorul de care aveți nevoie pentru a transforma orice locație în cea mai bună zona de agrement! Ghirlanda noastră de baloane ferma gata făcută va adăuga cu siguranță factorul uimitor, indiferent de motivul tău de sărbătoare! O ghirlandă de baloane cu tematică ferma de 2 m va fi livrată gata făcută direct la ușa ta, la o dată la alegerea ta.
250,00 lei
Reduceri!

GHIRLANDA DE BALOANE FLAMINGO, 2m

Ești gata să-ți duci petrecerea Tropical Flamingo la următorul nivel? Atunci minunata noastră ghirlandă de baloane portocalii și roz este doar biletul pentru a vă transforma casa într-un paradis fabulos gata pentru o petrecere minunată în câteva secunde! Flamingoul nostru tropical gata făcut, cu adăugarea de folii, va adăuga cu siguranță factorul wow, indiferent de motivul dvs. de sărbătoare! O ghirlandă de baloane cu tematică Flamingo tropical de 2 m de spectacol va fi livrată gata făcută direct la ușa dvs. la data la alegerea dvs.
 
250,00 lei
Reduceri!

GHIRLANDA DE BALOANE FOTBAL

Ești gata să-ți duci petrecerea de fotbal la următorul nivel? Atunci ghirlanda noastră de baloane cu mingii, cupa  este doar biletul pentru a-ți da petrecerea în Liga Campionilor! Ghirlanda noastră de baloane de fotbal gata făcută va adăuga cu siguranță factorul uimitor, indiferent de motivul tău de sărbătoare! O ghirlandă de baloane cu tematică de fotbal de 2 m de spectacol va fi livrată gata făcută direct la ușa dvs. la o dată la alegerea dvs.
 
250,00 lei
Reduceri!

GHIRLANDA DE BALOANE FROZEN, 2m

Ești gata să-ți duci petrecerea cu tematica Frozen la următorul nivel? Atunci norul nostru de baloane cu tematică de Frozen va fi opritorul de spectacol pe care îl căutați! Ghirlanda noastră de baloane Frozen gata făcută va adăuga cu siguranță factorul uimitor, indiferent de motivul tău de sărbătoare! O ghirlandă de baloane de 2 m cu tematică Frozen va fi livrată gata făcută direct la ușa dvs. la o dată la alegerea dvs.
 
250,00 lei