🎉Vezi portofoliul nostru!

0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

Home Magazin Decoruri livrate local Buchete de baloane latex petrecere

Buchete de baloane latex petrecere

Baloane de petrecere din latex livrate umflate
Buchetele noastre de 7 baloane de petrecere din latex ajung umflate cu heliu la ușa ta, cu siguranță că vor face orice sărbătoare mai specială! Buchetele noastre de petrecere din latex pot fi livrate pe o rază de 35 km de noi în Prahova.

Afișez toate cele 7 rezultate

Reduceri!

BALOANE DIN LATEX CU HELIU PARTY PIRATI

Ce este o petrecere fără baloane! Alegeti-va propriul decor din baloane cu heliu dupa care lăsați-ne să facem treaba pentru dvs. Baloanele noastre din latex cu heliu Party Time Pirati  cu un timp de plutire de 12h. Indiferent dacă ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., vor schimba decorul imediat. Baloane din latex cu heliu colorate in buchet de 7 bucati.
70,00 lei
Reduceri!

BALOANE DIN LATEX CU HELIU PARTY SAFARI

Ce este o petrecere fără baloane! Alegeti-va propriul decor din baloane cu heliu dupa care lăsați-ne să facem treaba pentru dvs. Baloanele noastre din latex cu heliu Party Time Safari  cu un timp de plutire de 12h. Indiferent dacă ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., vor schimba decorul imediat. Baloane din latex cu heliu colorate in buchet de 7 bucati.
70,00 lei
Reduceri!

BALOANE DIN LATEX CU HELIU PARTY TURCOAZ

Ce este o petrecere fără baloane! Alegeti-va propriul decor din baloane cu heliu dupa care lăsați-ne să facem treaba pentru dvs. Baloanele noastre din latex cu heliu Party Turcoaz  cu un timp de plutire de 12h. Indiferent dacă ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., vor schimba decorul imediat. Baloane din latex cu heliu colorate in buchet de 7 bucati.
70,00 lei
Reduceri!

BALOANE DIN LATEX CU HELIU PARTY DINO

Ce este o petrecere fără baloane! Alegeti-va propriul decor din baloane cu heliu dupa care lăsați-ne să facem treaba pentru dvs. Baloanele noastre din latex cu heliu Party Time Dino cu un timp de plutire de 12h. Indiferent dacă ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., vor schimba decorul imediat. Baloane din latex cu heliu colorate in buchet de 7 bucati.
70,00 lei
Reduceri!

BALOANE DIN LATEX CU HELIU PARTY FUN

Ce este o petrecere fără baloane! Alegeti-va propriul decor din baloane cu heliu dupa care lăsați-ne să facem treaba pentru dvs. Baloanele noastre din latex cu heliu Party Time Fan  cu un timp de plutire de 12h. Indiferent dacă ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., vor schimba decorul imediat. Baloane din latex cu heliu colorate in buchet de 7 bucati.
70,00 lei
Reduceri!

BALOANE DIN LATEX CU HELIU ALB AURIU

Ce este o petrecere fără baloane! Alegeti-va propriul decor din baloane cu heliu dupa care lăsați-ne să facem treaba pentru dvs. Baloanele noastre din latex cu heliu Party Time alb auriu cu un timp de plutire de 12h. Indiferent dacă ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., vor schimba decorul imediat. Baloane din latex cu heliu colorate in buchet de 7 bucati.
70,00 lei
Reduceri!

BALOANE DIN LATEX CU HELIU CURCUBEU

Ce este o petrecere fără baloane! Alegeti-va propriul decor din baloane cu heliu dupa care lăsați-ne să facem treaba pentru dvs. Baloanele noastre din latex cu heliu Party Time CURCUBEU cu un timp de plutire de 12h. Indiferent dacă ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., vor schimba decorul imediat. Baloane din latex cu heliu colorate in buchet de 7 bucati.
70,00 lei