🎉Vezi portofoliul nostru!

0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

Home Magazin Decoruri livrate local Baloane JUMBO cu heliu

Baloane JUMBO cu heliu

Afișez toate cele 7 rezultate

BALOAN JUMBO COLORAT CU CIUCURI

Ce este o petrecere fără baloane! Alegeti-va propriul decor din baloane cu heliu dupa care lăsați-ne să facem treaba pentru dvs. Alegeți dintr-o gamă de baloane JUMBO curcubeu asortate pentru a se potrivi perfect cu ciucuri realizați manual cu tema curcubeului, produs care oferă întotdeauna factorul WOW! Indiferent dacă ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., vor schimba decorul imediat. Baloan din JUMBO cu heliu, 80 cm diametru .
85,00 lei

BALOAN JUMBO CU CIUCURI ALBI

Ce este o petrecere fără baloane! Alegeti-va propriul decor din baloane cu heliu dupa care lăsați-ne să facem treaba pentru dvs. Alegeți dintr-o gamă de baloane JUMBO IN NUANTE PALE asortate pentru a se potrivi perfect cu ciucuri realizați manual DE CULOARE ALBA, produs care oferă întotdeauna factorul WOW! Indiferent dacă ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., vor schimba decorul imediat. Baloan din JUMBO cu heliu, 80 cm diametru .
85,00 lei

BALOAN JUMBO CU CIUCURI ARGINTII

Ce este o petrecere fără baloane! Alegeti-va propriul decor din baloane cu heliu dupa care lăsați-ne să facem treaba pentru dvs. Alegeți dintr-o gamă de baloane JUMBO HELIU asortate pentru a se potrivi perfect cu ciucuri realizați manual DE CULOARE ARGINTIU, produs care oferă întotdeauna factorul WOW! Indiferent dacă ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., vor schimba decorul imediat. Baloan din JUMBO cu heliu, 80 cm diametru .
85,00 lei

BALOAN JUMBO CU CIUCURI AURII

Ce este o petrecere fără baloane! Alegeti-va propriul decor din baloane cu heliu dupa care lăsați-ne să facem treaba pentru dvs. Alegeți dintr-o gamă de baloane JUMBO IN NUANTE GLAMOUR asortate pentru a se potrivi perfect cu ciucuri realizați manual DE CULOARE AURIU, produs care oferă întotdeauna factorul WOW! Indiferent dacă ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., vor schimba decorul imediat. Baloan din JUMBO cu heliu, 80 cm diametru .
85,00 lei

BALOAN JUMBO TRANDAFIR CU CIUCURI

Ce este o petrecere fără baloane! Alegeti-va propriul decor din baloane cu heliu dupa care lăsați-ne să facem treaba pentru dvs. Alegeți dintr-o gamă de baloane JUMBO nuante roz asortate pentru a se potrivi perfect cu ciucuri realizați manual cu tema trandafiri, produs care oferă întotdeauna factorul WOW! Indiferent dacă ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., vor schimba decorul imediat. Baloan din JUMBO cu heliu, 80 cm diametru .
85,00 lei

Buchet baloane JUMBO TEMATICA FOTBAL

Ce este o petrecere fără baloane! Alegeti-va propriul decor din baloane cu heliu dupa care lăsați-ne să facem treaba pentru dvs. Alegeți dintr-o gamă de baloane JUMBO HELIU asortate pentru a se potrivi CU un amestec minunat de baloane de fotbal special amenajate, ceea ce face ca acest grup să aibă tot ce ți-ai dori și mai mult. Indiferent dacă ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., vor schimba decorul imediat. Baloan din JUMBO cu heliu, 80 cm diametru .
100,00 lei150,00 lei

ORBZ BALONE BUCHET

Ce este o petrecere fără baloane! Indiferent de sărbători, mănunchiul nostru foarte mare de baloane Orbz va impresiona cu siguranță. Dispunând de un amestec strălucitor de baloane argintii, aurii, rose gold mari și gigantice, toate pe o rafie cu ciucuri argintie, aurie, rose gold realizată manual, această grămadă are tot ce ți-ai dori și mai mult. Indiferent dacă ridicati de la magazinul nostru Party Center Ploiesti sau le primiți umflate la ușa dvs., vor schimba decorul imediat. Baloan din JUMBO cu heliu, 80 cm diametru .
185,00 lei