🎉Vezi portofoliul nostru!

0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

Arcade baloane

Showing 1 – 15 of 54 results

ARCADA ASIMETRICA BALOANE CU TEMATICA BABY SHOWER

Arcada asimetrica din baloane cromatice - 4 m Ești gata să-ți duci petrecerea la următorul nivel? Arcada nostra din balone realizata  asimetric cu tematica BABY SHOWER, elemente nocturne este  gata făcuta si va adăuga cu siguranță factorul WOW, indiferent de motivul dvs. de sărbătoare. O arcada din balone realizata asimetric cu tematica BABY SHOWER, elemente nocturne, luna, stele, norisori din folie de marime de 2 m x 2m  înălțime,  este de sine stătătore, livrata gata făcut direct la ușa ta doar pentru a se pune in pozitia dorita.      
800,00 lei

ARCADA ASIMETRICA BALOANE CU TEMATICA FOTBAL

Arcada asimetrica din baloane cromatice - 4 m Ești gata să-ți duci petrecerea la următorul nivel? Arcada nostra din balone realizata  asimetric cu tematica FOTBAL, este  gata făcuta si va adăuga cu siguranță factorul WOW, indiferent de motivul dvs. de sărbătoare. O arcada din balone realizata asimetric cu tematica FOTBAL  de marime de 2 m x 2m  înălțime,  este de sine stătătore, livrata gata făcut direct la ușa ta doar pentru a se pune in pozitia dorita.  
800,00 lei

ARCADA ASIMETRICA BALOANE CU TEMATICA FROZEN

Arcada asimetrica din baloane cromatice - 4 m Ești gata să-ți duci petrecerea la următorul nivel? Arcada nostra din balone realizata asimetric cu tematica FROZEN, elemente DE GHEATA este gata făcuta si va adăuga cu siguranță factorul WOW, indiferent de motivul dvs. de sărbătoare. O arcada din balone realizata asimetric cu tematica FROZEN, elemente de gheata din folie de marime de 2 m x 2m înălțime, este de sine stătătore, livrata gata făcut direct la ușa ta doar pentru a se pune in pozitia dorita.
800,00 lei

ARCADA ASIMETRICA BALOANE CU TEMATICA GAME ON

Arcada asimetrica din baloane cromatice - 4 m Ești gata să-ți duci petrecerea la următorul nivel? Arcada nostra din balone realizata asimetric cu tematica GAME ON, este gata făcuta si va adăuga cu siguranță factorul WOW, indiferent de motivul dvs. de sărbătoare. O arcada din balone realizata asimetric cu tematica GAME ON de marime de 2 m x 2m înălțime, este de sine stătătore, livrata gata făcut direct la ușa ta doar pentru a se pune in pozitia dorita.
800,00 lei

ARCADA ASIMETRICA BALOANE CU TEMATICA JUNGLA

Arcada asimetrica din baloane cromatice - 4 m Ești gata să-ți duci petrecerea la următorul nivel? Arcada nostra din balone realizata  asimetric cu tematica JUNGLA, este  gata făcuta si va adăuga cu siguranță factorul WOW, indiferent de motivul dvs. de sărbătoare. O arcada din balone realizata asimetric cu tematica JUNGLA de marime de 2 m x 2m  înălțime,  este de sine stătătore, livrata gata făcut direct la ușa ta doar pentru a se pune in pozitia dorita.  
800,00 lei
Reduceri!

ARCADA ASIMETRICA BALOANE CU TEMATICA PEPPA PIG

Arcada asimetrica din baloane colorate cu tematica Peppa Pig si cifra aniversara  - 4 m Ești gata să-ți duci petrecerea la următorul nivel? Arcada nostra din balone realizata  asimetrica cu tematica Peppa Pig este  gata făcuta si va adăuga cu siguranță factorul WOW, indiferent de motivul dvs. de sărbătoare. O arcada din balone realizata asimetric cu tematica Peppa Pig de 2 m x 2m  înălțime,  este de sine stătătore, livrata gata făcut direct la ușa ta doar pentru a se pune in pozitia dorita.  
800,00 lei

ARCADA ASIMETRICA BALOANE CU TEMATICA REGELE LEU

Arcada asimetrica din baloane cromatice - 4 m Ești gata să-ți duci petrecerea la următorul nivel? Arcada nostra din balone realizata  asimetric cu tematica REGELE LEU, este  gata făcuta si va adăuga cu siguranță factorul WOW, indiferent de motivul dvs. de sărbătoare. O arcada din balone realizata asimetric cu tematica REGELE LEU de marime de 2 m x 2m  înălțime,  este de sine stătătore, livrata gata făcut direct la ușa ta doar pentru a se pune in pozitia dorita.    
800,00 lei

ARCADA ASIMETRICA BALOANE CU TEMATICA SIRENA

Arcada asimetrica din baloane colorate, cu tematica Sirena  si elemente marine - 4 m Ești gata să-ți duci petrecerea la următorul nivel? Arcada nostra din balone realizata  asimetric cu tematica SIRENA, elemente marine  este  gata făcuta si va adăuga cu siguranță factorul WOW, indiferent de motivul dvs. de sărbătoare. O arcada din balone realizata asimetric cu tematica SIRENA, elemente marine de 2 m x 2m  înălțime,  este de sine stătătore, livrata gata făcut direct la ușa ta doar pentru a se pune in pozitia dorita.  
800,00 lei

ARCADA ASIMETRICA BALOANE CU TEMATICA UNICORN

Arcada asimetrica din baloane colorate, cu tematica preferata - 4 m Ești gata să-ți duci petrecerea la următorul nivel? Arcada nostra din balone realizata asimetric cu tematica UNICORN, este gata făcuta si va adăuga cu siguranță factorul WOW, indiferent de motivul dvs. de sărbătoare. O arcada din balone realizata asimetric cu tematica UNICORN de marime de 2 m x 2m înălțime, este de sine stătătore, livrata gata făcut direct la ușa ta doar pentru a se pune in pozitia dorita.
800,00 lei

ARCADA ASIMETRICA BALOANE CU TEMATICASPATIU / ASTRONAUT

Arcada asimetrica din baloane cromatice - 4 m Ești gata să-ți duci petrecerea la următorul nivel? Arcada nostra din balone realizata  asimetric cu tematica SPATIU / ASTRONAUT, este  gata făcuta si va adăuga cu siguranță factorul WOW, indiferent de motivul dvs. de sărbătoare. O arcada din balone realizata asimetric cu tematica SPATIU / ASTRONAUT de marime de 2 m x 2m  înălțime,  este de sine stătătore, livrata gata făcut direct la ușa ta doar pentru a se pune in pozitia dorita.  
800,00 lei

ARCADA ASIMETRICA BALOANE FLUTURI

Arcada asimetrica din baloane colorate cu tematica fluturi si cifra aniversara  - 4 m. Ai optiunea de a alege cifra aniversara. Ești gata să-ți duci petrecerea la următorul nivel? Arcada nostra din balone realizata  asimetrica cu tematica flururi zane si cifra aniversara este  gata făcuta si va adăuga cu siguranță factorul WOW, indiferent de motivul dvs. de sărbătoare. O arcada din balone realizata asimetric cu tematica fluturi  de 2 m x 2m  înălțime,  este de sine stătătore, livrata gata făcut direct la ușa ta doar pentru a se pune in pozitia dorita.    
750,00 lei

ARCADA ASIMETRICA BALOANE ALBASTRU

Arcada asimetrica din baloane colorate  - 4 m. O arcada din balone realizata asimetricde 2m x 2 m înălțime,  este de sine stătătore, livrata gata făcut direct la ușa ta doar pentru a se pune in pozitia dorita. Ești gata să-ți duci petrecerea la următorul nivel? Arcada nostra din balone realizata asimetric in culori BABY ROZ, gata făcuta va adăuga cu siguranță factorul WOW, indiferent de motivul dvs. de sărbătoare, intampinarea bebelusului acasa, botez etc.! Arcada, semiarcada sau ghirlanda din baloane aduce un plus de culoare la o petrecere aniversara, botez, majorat, nunta, eveniment special si este ideala pentru a evidentia intrarea intr-o locatie sau o zona de interes: candy bar, masa de prezidiu, zona foto etc.
500,00 lei

ARCADA ASIMETRICA BALOANE ANIVERARE CU TEMATICA DINOSAUR

Arcada asimetrica din baloane colorate, cu tematica DINOSAUR si CIFRA aniversara la alegere - 4 m Ești gata să-ți duci petrecerea la următorul nivel? Arcada nostra din balone realizata asimetrica cu tematica DINOSAUR este gata făcuta si va adăuga cu siguranță factorul WOW, indiferent de motivul dvs. de sărbătoare. O arcada din balone realizata asimetric cu tematica DINOSAUR de 2 m x 2m înălțime, este de sine stătătore, livrata gata făcut direct la ușa ta doar pentru a se pune in pozitia dorita.
800,00 lei

ARCADA ASIMETRICA BALOANE ANIVERARE CU TEMATICA INGHETATA

Arcada asimetrica din baloane colorate, cu tematica Printesa  si cifra aniversara  - 4 m Ești gata să-ți duci petrecerea la următorul nivel? Arcada nostra din balone realizata  asimetrica cu tematica Inghetata  este  gata făcuta si va adăuga cu siguranță factorul WOW, indiferent de motivul dvs. de sărbătoare. O arcada din balone realizata asimetric cu tematica Inghetata de 2 m x 2m  înălțime,  este de sine stătătore, livrata gata făcut direct la ușa ta doar pentru a se pune in pozitia dorita.  
800,00 lei

ARCADA ASIMETRICA BALOANE ANIVERARE CU TEMATICA PRINTESA

Arcada asimetrica din baloane colorate, cu tematica Printesa  si cifra aniversara  - 4 m Ești gata să-ți duci petrecerea la următorul nivel? Arcada nostra din balone realizata asimetrica cu tematica Printesa este gata făcuta si va adăuga cu siguranță factorul WOW, indiferent de motivul dvs. de sărbătoare. O arcada din balone realizata asimetric cu tematica Printesa de 2 m x 2m înălțime, este de sine stătătore, livrata gata făcut direct la ușa ta doar pentru a se pune in pozitia dorita.
800,00 lei