🎉Vezi portofoliul nostru!

0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

Home Magazin Decoruri livrate local

Decoruri livrate local

Colecţia “Baloane Party pânǎ-n zori şi dupǎ!” Decoruri din baloane livrate la locatia evenimentului.
Gama variata de baloane pentru a marca cele mai semnificative ocazii. Comanda! Cream momente de bucurie care se transformă în amintiri de neuitat.
Baloanele cu heliu, decorurile personalizate transformă orice spațiu într-un mediu efervescent, ideal pentru petrecere, de aceea nu pot lipsi de la evenimentele speciale.

Showing 1 – 15 of 174 results

AIRWALKER BLAZE UMFLAT

Balon Folie Figurina AirWalker Blaze- 132 x 139 cm Balonul are forma personajului Blaze si poate fi umflat cu heliu sau cu aer. Durata medie de plutire a acestuia este intre 14-21 de zile. Acesta este confectionat dintr-o folie metalizata rezistenta la caldura si la frig, astfel incat cei mici se vor putea bucura de personajul lor preferat pentru o perioada indelungata.
Livrare promptă în Ploiesti 24/7!
170,00 lei

AIRWALKER CALUT BABY BOY UMFLAT

Balon Folie Figurina AirWalker Călut Baby Boy - 58 x 127 cm Strălucire si culoare pentru evenimentul tău! Alege acest balon folie nou pe piata cu o forma interesantă, cu mesaje, desene si culori vii, atrăgătoare. Călut Baby Boy AirWalker va sosi umflat cu heliu și este fixat cu greutăti în locuri inteligente că să-și păstreaze forma.
Livrare promptă în Ploiesti 24/7!
170,00 lei

AIRWALKER CALUT BABY GIRL UMFLAT

Balon Folie Figurina AirWalker Călut Baby Boy Girl 58 x 127 cm Strălucire si culoare pentru evenimentul tău! Alege acest balon folie nou pe piata cu o forma interesantă, cu mesaje, desene si culori vii, atrăgătoare. Călut Baby Girl AirWalker va sosi umflat cu heliu și este fixat cu greutăti în locuri inteligente că să-și păstreaze forma.
Livrare promptă în Ploiesti 24/7!
170,00 lei

AIRWALKER Chase-Patrula Catelusilor UMFLAT

Balon Folie Figurina Storm Trooper, 83x177cm Balonul are forma personajului Chase din Patrula Catelusilor si poate fi umflat cu heliu sau cu aer. Durata medie de plutire a acestuia este intre 14-21 de zile. Acesta este confectionat dintr-o folie metalizata rezistenta la caldura si la frig, astfel incat cei mici se vor putea bucura de personajul lor preferat pentru o perioada indelungata.
Livrare promptă în Ploiesti 24/7!
170,00 lei

AIRWALKER DESPICABLE ME MINION UMFLAT

Invită-ți minionul preferat la petrecerea ta! Balonul nostru AirWalker Despicable Me Minion este plin cu heliu și gata de petrecere alături de micuțul tău! Despicable Me Minion AirWalker va sosi umflat cu heliu și este cântărit în locuri inteligente pentru a însemna că își păstrează forma.
Livrare promptă în Ploiesti 24/7!
170,00 lei

AIRWALKER Frozen - Elsa UMFLAT

Balon Folie Airwalker Frozen - Elsa, Amscan, 144 cm Balonul are forma personajului Frozen - Elsa si poate fi umflat cu heliu sau cu aer. Durata medie de plutire a acestuia este intre 14-21 de zile. Acesta este confectionat dintr-o folie metalizata rezistenta la caldura si la frig, astfel incat cei mici se vor putea bucura de personajul lor preferat pentru o perioada indelungata.
Livrare promptă în Ploiesti 24/7!
170,00 lei

AIRWALKER FROZEN UMFLAT

Invită-ți personajele Frozen preferate la petrecerea ta! Balonul nostru Frozen AirWalker Anna, Elsa & Olaf este plin cu heliu și este gata de petrecere alături de oaspeți! Frozen AirWalker va sosi umflat cu heliu și este cântărit în locuri inteligente, astfel încât să își păstreze forma.
Livrare promptă în Ploiesti 24/7!
170,00 lei

AIRWALKER MICUL PONEI UMFLAT CU HELIU

Invită-ți personajele  MICUL PONEII preferate la petrecerea ta! Balonul nostru AIRWALKER MICUL PONEI UMFLAT este plin cu heliu și este gata de petrecere alături de oaspeți! Fiecare copil este special si isi doreste o petrecere unica. Baloanele folie au o supapa calitativa ce faciliteaza umflarea si previne pierderea de heliu in timpul umflarii. Livrare promptă în Ploiesti 24/7!
170,00 lei

AIRWALKER Mike Monsters University UMFLAT

Folie Figurina Mike Monsters University Airwalkers, 129x137 cm Balonul are forma personajului Mike Monsters University si poate fi umflat cu heliu sau cu aer. Durata medie de plutire a acestuia este intre 14-21 de zile. Acesta este confectionat dintr-o folie metalizata rezistenta la caldura si la frig, astfel incat cei mici se vor putea bucura de personajul lor preferat pentru o perioada indelungata.
Livrare promptă în Ploiesti 24/7!
170,00 lei

AIRWALKER PEPPA PIG UMFLAT

Invită-ți personajele  PEPPA PIG  preferate la petrecerea ta! Balonul nostru AIRWALKER PEPPA PIG UMFLAT este plin cu heliu și este gata de petrecere alături de oaspeți! Fiecare copil este special si isi doreste o petrecere unica. Baloanele folie au o supapa calitativa ce faciliteaza umflarea si previne pierderea de heliu in timpul umflarii. AIRWALKER PEPPA PIG UMFLAT va sosi umflat cu heliu, 121 cm.
Livrare promptă în Ploiesti 24/7!
170,00 lei

AIRWALKER PJ Masks UMFLAT

Balon Folie AirWalker PJ Masks, 144 x 127 cm Balonul are forma personajului PJ Masks si poate fi umflat cu heliu sau cu aer. Durata medie de plutire a acestuia este intre 14-21 de zile. Acesta este confectionat dintr-o folie metalizata rezistenta la caldura si la frig, astfel incat cei mici se vor putea bucura de personajul lor preferat pentru o perioada indelungata.
Livrare promptă în Ploiesti 24/7!
170,00 lei

AIRWALKER R2D2 STAR WORDS UMFLAT

Invită-ți droidul preferat la petrecerea ta! Balonul nostru R2D2 AirWalker este plin cu heliu și este gata de petrecere alături de micul tău jedi! R2D2 AirWalker-ul dumneavoastră va ajunge umflat cu heliu și este cântărit în locuri inteligente pentru a însemna că își păstrează forma. Livrare promptă în Ploiesti 24/7!
170,00 lei

AIRWALKER Sofia the First UMFLAT

Balon Folie AirWalker Sofia the First, 93x121cm Balonul are forma personajului Sofia the First si poate fi umflat cu heliu sau cu aer. Durata medie de plutire a acestuia este intre 14-21 de zile. Acesta este confectionat dintr-o folie metalizata rezistenta la caldura si la frig, astfel incat cei mici se vor putea bucura de personajul lor preferat pentru o perioada indelungata.
Livrare promptă în Ploiesti 24/7!
170,00 lei

AIRWALKER Storm Trooper UMFLAT

Balon Folie Figurina Storm Trooper, 83x177cm Balonul are forma personajului Storm Trooper din Star Wars si poate fi umflat cu heliu sau cu aer. Durata medie de plutire a acestuia este intre 14-21 de zile. Acesta este confectionat dintr-o folie metalizata rezistenta la caldura si la frig, astfel incat cei mici se vor putea bucura de personajul lor preferat pentru o perioada indelungata.
Livrare promptă în Ploiesti 24/7!
170,00 lei

AIRWALKER SUPER-EROU UMFLAT

Invită un super-erou la petrecerea ta! Baloanele noastre Supereroi AirWalker sunt pline cu heliu și sunt gata de petrecere alături de micul tău supererou! Super-eroul AirWalker va sosi umflat cu heliu și este cântărit în locuri inteligente pentru a însemna că își păstrează forma. Alegeți dintre Batman, Spider Man și Iron Man.
Livrare promptă în Ploiesti 24/7!
170,00 lei