🎉Vezi portofoliul nostru!

0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

Home Magazin Buchete baloane heliu Baloane Mickey & Minnie Mouse

Baloane Mickey & Minnie Mouse

Afișez toate cele 5 rezultate

Pachet baloane heliu & Folie Cifra 1 Mickey Mouse

Pachet baloane heliu & Folie Cifra 1 Mickey Mouse Surprinde pe cineva drag cu un balon cu heliu Mickey Mouse pentru prima aniversare cu un cadou într-o cutie care sosește umflat - cadoul perfect pentru prima aniversare! Puteți comanda la agere intre cele trei variante de pachete: Pachet mic - Balon umflat cu heliu cifra 1 Mickey Mouse; Pachetul mediu - 3 baloane inima folie Mickey Mouse 45 cm, umflate cu heliu alaturi de cifra 1; Pachetul complet - 3 baloane inima, cifra 1 si minibalonase in culori asortate.
100,00 lei200,00 lei

Pachet baloane heliu & Folie Cifra 1 Minnie Mouse

Pachet baloane heliu & Folie Cifra 1 Minnie Mouse Surprinde pe cineva drag cu un balon cu heliu Minnie Mouse pentru prima aniversare cu un cadou într-o cutie care sosește umflat - cadoul perfect pentru prima aniversare! Puteți comanda la agere intre cele trei variante de pachete: Pachet mic - Balon umflat cu heliu cifra 1 Minnie Mouse; Pachetul mediu - 3 baloane inima folie Minnie Mouse 45 cm, umflate cu heliu alaturi de cifra 1; Pachetul complet - 3 baloane inima, cifra 1 si minibalonase in culori asortate.
100,00 lei200,00 lei

PACHET BALOANE MICKEY MOUSE

Un balon cu heliu MICKEY într-o cutie care sosește umflat prin poștă- modalitatea perfectă de a oferi un cadou special pentru o zi de naștere de vis!
140,00 lei240,00 lei

PACHET BALOANE MINNIE MOUSE

Un balon MINNIE într-o cutie care sosește umflat prin poștă- modalitatea perfectă de a oferi un cadou minunat pentru o zi de naștere de specială!
140,00 lei240,00 lei

PACHET BALOANE MINNIE&MICKEY MOUSE

Mergeți din plin cu o mulțime de baloane nebunești cu heliu Mickey&Minnie Mouse! Sosind umflat prin poștă, pachetul conține baloane din folie Mickey&Minnie, alături de alte 3 baloane minunate- decorul perfect pentru o zi de naștere de neuitat!
300,00 lei