🎉Vezi portofoliul nostru!

0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

Pentru El

Afișez toate cele 10 rezultate

Baloane heliu - Happy Birthday Stay Fabulous

Baloane aniversare BALOANE FOLIE HAPPY BIRTHDAY CU TORT – STAY FABULOUS livrate umflate prin poștă - o modalitate distractivă de a trimite urări de la mulți ani direct la ușă!
100,00 lei250,00 lei
Reduceri!

BUCHET BALOANE ANIVERSARE STICLA WHISKY

Este o sărbătoare EXTRA MARE de aniversare cu acest buchet de baloane gigantice XL Whisky Perfection. Acest buchet de baloane uriaș este perfect pentru iubitor de whisky sau gasca haioasa, piesele de baloane frumos alese fac din aceasta o piesă uimitoare pentru fotografii memorabile și fotografii demne de Instagram! Excelent pentru toate temele de petrecere; dacă aveți nevoie de o schimbare a culorilor, vă rugăm să ne anunțați prin note de comandă sau pur și simplu trimiteți-ne pe WhatsApp. Ce este inclus?
  • Balon SuperShape pentru sticla de whisky de 80 cm
  • 2 baloane din folie in formă de stea de 45 cm se pot asorta cu (1 sau 2 numere personalizate)
  • 1 baloan din folie rotund imprimat cu mesaj aniversar pentru ziua de naștere
  • 15 mini balonasa cu aer
Important: Culorile reale pot varia față de imaginile produsului.
200,00 lei

BUCHET BALOANE FOOTBALL PARTY

Un balon FOTBAL cu heliu sosește într-o cutie prin poștă- modalitatea perfectă de a surprinde orice fan al fotbalului. Puteți comanda doar balonul de fotbal sau puteți alege până la pachetul complet de 6 baloane.
50,00 lei175,00 lei

BUCHET BALOANE HELIU TROPICAL

Un balon cu heliu Ananas Tropical într-o cutie care sosește umflat cu heliu - modalitatea perfectă de a le ura o sărbătoare tropicală epică celor dragi! Puteți comanda doar superforma de balon Ananas sau puteți merge până la pachetul complet.  
50,00 lei250,00 lei

BUCHET BALOANE SPIDERMAN

Baloane cu heliu Spiderman pentru ziua de naștere livrate prin poștă! Cadoul sau decorul perfect pentru aniversarea Omului Păianjen!
50,00 lei250,00 lei

BUCHET BALOANE SUPERSTAR BASCHET

Petrecere tematica SUPER STAR AL BASCHETULUI. Acest buchet de baloane in oricare variante de marime este perfect pentru iubitor de bachet sau gasca haioasa, baloanele frumos alese sunt garantia pentru fotografii memorabile și fotografii demne de Instagram! E Alegeti din variantele de marimi disponibile: 3, 6 sau 9 baloane folie de 45 cm. Important: Culorile reale pot varia față de imaginile produsului.
100,00 lei250,00 lei

PACHET BALOANE CHAMPION

Un balon CHAMPION cu heliu într-o cutie care sosește umflat prin poștă- modalitatea perfectă pentru a sărbători ziua de naștere a unui campion!
140,00 lei240,00 lei

PACHET BALOANE GAMES CONTROLLER

Un balon cu heliu GAMES CONTROLLER sosește umflat prin poștă- un cadou genial de aniversare pentru orice fan al jocurilor!
140,00 lei240,00 lei

PACHET BALOANE SAMPANIE

Un balon SAMPANIE cu heliu într-o cutie care sosește umflat prin poștă- cadoul perfect pentru orice zi de naștere!
140,00 lei240,00 lei

PACHET BALOANE STAR WARS

Un balon STAR WARS într-o cutie livrat prin poștă- cadoul potrivit pentru o petrecere de neuitat!
140,00 lei240,00 lei