🎉Vezi portofoliul nostru!

0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

De ce să alegi Baloane Party?

Mai simplu spus: ne place să livrăm un vis.

Fiind o afacere care aprovizionează doar cu baloane industria de nunți, înseamnă că, pe tot parcursul anului, lucrăm cu cei mai buni dintre cei mai buni pentru a îndeplini așteptările clienților – și o facem.

Fie că visezi la o un decor de baloane de nuntă care se realizeaza în zile până să le finalizăm sau la o mână de baloane pentru a “îmbrăca” o zonă a locației tale, tratăm fiecare lucrare, indiferent cât de mare sau mică, cu aceeași atenție. la detalii, entuziasm și pasiune.

Cuvinte frumoase

„Ne-au plăcut absolut toate baloanele pe care le-ați făcut pentru nunta noastră. A fost o decizie de ultim moment să le avem, dar suntem atât de bucuroși că am făcut-o!”

Mihaela si Razvan

Locații și logistică

Ce zone acoperim?

Avem sediul în Ploiesti, zonele in care realizam decoruri personalizate se intinde pana la 45 km de sediul nostru.

Cum functioneaza?

Oferim multiple servicii de nunta, de la personalizari de arc de balon pana la livrari de baloane gigantice de nunta. Indiferent de dimensiune sau scară, putem colabora cu tine pentru a aduce la viață nunta ta visată plină de baloane!

Cuvinte frumoase

„Ne-a plăcut absolut ceea ce ați făcut voi băieți – a fost uimitor!!!””

Anca si Bogdan

Galeria Noastra Cu Nunti

Ne aduce o fericire nesfârșită să stăm și să va aratam unele dintre cele mai frumoase imagini cu personalizari de nuntă pe care le-am creat.

Indiferent dacă vrei să visezi cu ochii deschiși la ziua ta cea mare sau vrei să te inspiri cu privire la modul în care baloanele pot juca un rol în ziua ta, dă un scroll și spune-ne pe cele preferate.

Contacteaza Baloane Party

Piața Mihai Viteazul (in sensul giratoriu) Nr. 1, Ploiesti, Prahova
Telefon: 0733 966 046

Despre Baloane Party

Noi, echipa Baloaneparty.ro, ştim sigur că planificarea și organizarea, până în cele mai mici detalii, îți vor garanta succesul unui eveniment memorabil!

Înființată de trei prieteni creativi cu o pasiune pentru lucruri frumoase, BaloaneParty.ro s-a dezvoltat mai mult decât ne-am fi imaginat vreodată, de la petreceri exclusiviste, la petreceri in gradina, realizate toate cu aceiasi atentie la detalii si daruire.