🎉Vezi portofoliul nostru!

0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

De ce să alegi Baloane Party?

Simplu, oferim factorul WOW.

Suntem furnizorul preferat de baloane pentru multe branduri mari din Prahova. Ne mândrim cu faptul că suntem furnizorul de încredere, pentru a oferi un decor pentru evenimente care uimesc cu adevărat mințile oamenilor (și adesea sfidează legile fizicii!)

Fie că desfășurați un eveniment în numele unui client, fie că este pentru propriul dvs. brand, suntem aici pentru a vă aduce decorul visului la viață. De la instalarea baloanelor care poate sa dureze zile până la o mână de baloane de marcă, tratăm fiecare lucrare, indiferent cât de mare sau mică, cu aceeași atenție la detalii, entuziasm și pasiune.
 
 
 

 

Cuvinte frumoase

“Nici un cuvânt nu poate descrie cât de spectaculos ați făcut sala de conferinta aseară. Mi-ați transformat visul în realitate și sunteți cu siguranță CEI MAI MAI BUN din domeniu.”

Lensa

Locații și logistică

Ce zone acoperim?

Realizam decoruri personalizate in cele mai populare locații din Prahova. 

Cum functioneaza?

Oferim multiple tipuri de decoruri, de la arcade personalizate din baloane, pana la livrari de baloane gigantice de nunta. Indiferent de dimensiune sau amploarea evenimentului, putem colabora cu tine pentru a aduce la viață nunta ta visată plină de baloane!

Cuvinte frumoase

„Ne-a plăcut absolut ceea ce ați făcut voi băieți – a fost uimitor!!!””

Mihai Popescu

Galeria Noastra Cu Nunti

Ne aduce o fericire nesfârșită să stăm și să va aratam unele dintre cele mai frumoase imagini cu personalizari pentru corporatii pe care le-am creat.

Indiferent dacă vrei să visezi cu ochii deschiși la ziua ta cea mare sau vrei să te inspiri cu privire la modul în care baloanele pot juca un rol în ziua ta, dă un scroll și spune-ne pe cele preferate.

Contacteaza Baloane Party

Piața Mihai Viteazul (in sensul giratoriu) Nr. 1, Ploiesti, Prahova
Telefon: 0733 966 046

Despre Baloane Party

Noi, echipa Baloaneparty.ro, ştim sigur că planificarea și organizarea, până în cele mai mici detalii, îți vor garanta succesul unui eveniment memorabil!

Înființată de trei prieteni creativi cu o pasiune pentru lucruri frumoase, BaloaneParty.ro s-a dezvoltat mai mult decât ne-am fi imaginat vreodată, de la petreceri exclusiviste, la petreceri in gradina, realizate toate cu aceiasi atentie la detalii si daruire.